Asuntoauton vuokraus Kuopio 

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös asuntoauton vuokrausta Kuopiossa. Tarvitset auto sitten lyhyemmäksi aikaa tai vaikka useammaksi kuukaudeksi. Valikoimassamme on mahtavilla varusteilla varustettu puoli-integroitu asuntoauto.  Autossa on istumapaikat neljälle hengelle sekä nukkumapaikat neljälle aikuiselle. Varusteisiin kuuluu mm. jääkaappi, WC, Suihku, lavuaari, Liesi ja kaasulämmitin. 

Oli tarpeesi sitten kahden hengen ruskaretki tai isomman kaveriporukan laskureissu Lappiin niin tämä on täydellinen auto sinulle.

Kaikissa autoissamme täyskasko vakuutukset ja yhteistyökumppanimme Vianorin järjestämä tiepalveluturva mahdollisia rengasrikkoja yms varten.

FIAT Ducato 2.3 Multijet vm. 2007

 • Istumapaikkoja: 1 + 3 henkilöä
 • Vaihteisto: Manuaali
 • Iskutilavuus: 2.3 cm³
 • Käyttövoima: Diesel
 • Varusteet:  Jääkaappi – Liesi – WC –  Monitoiminäyttö – Bluetooth – USB pistokkeet sekä sähköpistoke, nukkumapaikat neljälle aikuiselle ja paljon muuta..

Aloita asuntoauton vuokraus tästä

Retkeilyauton vuokraus onnistuu varauskalenterin kautta etusivulta, soittamalla asiakaspalveluumme 010 419 9850 tai keskustelemalla Live Chat asiakaspalvelumme kanssa.  Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin tällä sivulla. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

Pakettiautokohtaisen hinnoittelun näet etusivun varauskalenteristamme www.kuopionpakut.fi. Syötät vain haluamanne paikkakunnan ja lähtöajan sekä palautusajan. Tämän jälkeen näet saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Meiltä saat retkeilyauton käyttöön joka päivä aamusta iltaan.

Meiltä löydät 1+6 hengen retkeilyauton, farmarimallin henkilöutoja, 6m³-20m³ pakettiautoja ja 1+8 hengen minibussin. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.kuopionpakut.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Avaimet saatte toimipisteeltämme Juustoportin kassalta osoitteesta Naulakatu 2, 70800 Kuopio.

Ette joudu mikäli luottotietonne ovat kunnossa. Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrauksen alkua, mikäli asiakkaan luottotiedot eivät ole kunnossa asiakkaalta peritään 600€ vakuusmaksu joka palautetaan vuokrauksen jälkeen kun auto tankattu ja tarkastettu ettei vahinko ole sattunut.

Kaikissa vuokraamissamme retkeilyautoissa on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä ajoneuvon seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Vuokraamo laskuttaa Asiakasta korjauskustannusten osalta Vuokraamon valitseman korjaamon korjauskustannuslaskelman mukaan sekä seisonta-ajasta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen kustannusten korvausvastuun enimmäismäärä on 1 600 € vahinkoa kohden. Korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 800 €:oon vahinkoa kohden on mahdollista 20€ lisämaksulla.

Lue lisää vuokrausehdoista täältä.

 


Kysyttävää?

Mikäli teillä heräsi kysymyksiä autoon liittyen voit laittaa viestiä tästä.

  Yhteystiedot

  Vuokrausta koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Etsitkö joustavaa ja mukavaa tapaa liikkua Kuopiossa tai vaikka ympäri Suomea? Asuntoauton vuokraus on suosittu tapa tutustua uusiin paikkoihin ja nauttia vapaa-ajasta luonnon keskellä. Kuopio tarjoaa upeita mahdollisuuksia retkeilyyn ja ulkoiluun, ja retkeilyauton vuokraus voi olla erinomainen tapa kokea alueen kauneus. 

  Toisinaan on hetkiä, jolloin tarvetta Asuntoautolle. Autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä, vaan edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata Asuntoauto meiltä!

  Tarvitsitpa autoa työmatkoihin, retkille tai pidemmälle lomareissulle, työkavereiden, perheen tai ystävien kanssa, niin meiltä saat hyvillä ajo-ominaisuuksilla ja lisävarusteilla varustetut henkilöautot, pakettiauto, minibussit, retkeilyautot sekä asuntoautot joissa matkustat mukavasti ja turvallisesti.

  Kysy hintaa Asuntoautolle! 

  Tarkasta Asuntoauton noutopiste täältä