Muuttopalvelu Kuopio

Muuttopalvelu ja pienkuljetukset Kuopiossa!

Pieni muutto alkaen 400€

 • Kuopion sisällä yksiön- ja kaksion muutto n. 40m²

Keskikokoinen muutto alkaen 600€

 • Kuopion sisällä kaksion- ja kolmion muutto n. 70m²

Meillä on käytössä tuntihinnoittelu tai erikseen sovittu tarkka hinta muutolle. Mikäli haluatte saada kuljetuksenkestoarvio voitte lähettää meille tarjouspyynnön. Kerro lomakkeella muuttotarpeesi mahdollisimman tarkasti, jotta voimme arvioida muuton keston tunneissa.

Huomiothan, että arviointi on vain suuntaa antava. Jokainen muutto on yksilöllinen ja kestoon vaikuttaa moni asia esim. asunnon koko, tavaroiden määrä, pakkaus, muuttomatkat, hissien koot, kerroksien määrät ja kantomatkat.

Avaimet nopeaan ja stressittömään muuttoon

Olipa kyse kotimuutosta, yritysmuutosta tai vaikka ulkomaanmuutosta, me Kuopion Pakuilla olemme sinua varten helpottamassa muuttourakkaasi. Saat meiltä juuri sinulle sopivan muuttoavun, henkilöstömme ovat muuttojen ammattilaisia ja ajoneuvokalustomme on juuri muuttokäyttöön varusteltua.

Hoidamme muuton silloin kun sinulle parhaiten sopii – myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jotta voimme varmistaa palvelun toivomanasi ajankohtana, vahvistathan tilauksesi hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä

Jätä viesti, vastaamme viimeistään 24h sisällä.


  Yhteystiedot

  Muuttoa koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Muuttopalvelu edullisesti ja nopeasti

  Luotettava, edullinen ja nopea muuttopalvelu Kuopiossa pitkällä kokemuksella. Tarjoamme muuttopalveluja niin pakettiautoilla. Tarvittaessa puramme huonekalut ja pakkaamme tavarat. Kotimuuttojen lisäksi teemme myös yritysmuuttoja ja muuttosiivouksia. Voit toki myös vuokrata meiltä pakettiauton. Meillä ei ole muuttovastarintaa!