Sähköpyörän vuokraus Kuopio 

Sähköpyöräkeskuksemme myymälältä Kisällinkatu 8, 70780 sähköpyöriä voi vuokrata tunnin tarpeesta aina useamman päivänkin ajaksi. Vuokraukset voi aloittaa vuokrapisteen aukioloaikojen puitteissa arkisin 8 – 18 ja lauantaisin 10 – 14.

Vuokrattavissa on sähkömaastopyöriä täysjousituspyöriä huippuominaisuuksilla. Kysy tarjous sähkömaastopyörän vuokrauksesta lomakkeen kautta tai sähköpostilla.

 

Vuokrattavat sähköpyörät

Turbo Kenevo Comp vm. 2022

 

Tietoa:

Specialized Kenevo Comp sopii erinomaisesti kuskille joka etsii pitkäjoustoista sähköpyörää enduro/alamäki rymistelyyn. Kenevon Specialized 2.1 moottori vie sinut helposti mäen päälle, jonka jälkeen 180mm jousitus edessä ja takana varmistaa hyvän kyydin takaisin alas. Huom. kuvasta poiketen Kenevo Comp on varustettu Fox Performance DPX2 ilmaiskarilla.

Koko: L suositeltu yli 180cm pitkille ihmisille ->

Trek Rail 5 vm. 2022

 

Tietoa:

Rail 5 on sähköavusteinen maastopyörä, joka on suunniteltu epätasaisessa maastossa revittelyyn. Se on varustettu samoilla korkealuokkaisilla osilla kuin sähköttömät trail-pyörämme ja uudella Bosch-moottorilla, jonka tehokkuuden avulla nouset mäkien huipulle kuin omalla hissillä.

 Koko: XL suositeltu yli 190cm pitkille ihmisille ->

Spelialized Turbo Levo

 

Tietoa:

Specialized Turbo Levo on yksi maailman suosituimmista sähköavusteisista trail-pyöristä. Ja uusittu Turbo Levo Comp nostaa riman entistä korkeammalle. Sekarengastus (29″/27.5″) parantaa sen ketteryyttä ja mahdollistaa silti esteiden vaivattomat ylitykset. Tulet ihastumaan Turbo Levon saumattomaan voimantuottoon, upeaan ajettavuuteen ja 700 Wh:n akun tuomaan toimintamatkaan.

 Koko: L suositeltu yli 180cm pitkille ihmisille ->

Toimistomme sijaitsee Kisällinkatu 8, 70780 Kuopio. Samassa tilassa Repo Extremen kanssa.