Minibussin vuokraus Kuopio 1+8 henk. – B-kortti

Ford Transit Combo VIP-varusteltu minibussi jossa paikkoja 1+8. Autosta löytyy mikroaaltouuni sekä jääkaappi.

Kaikissa autoissamme täyskasko vakuutukset ja yhteistyökumppanimme Vianorin järjestämä tiepalveluturva mahdollisia rengasrikkoja yms varten.

Minibussin vuokraus edullisesti Kuopiosta Minibussin vuokraus edullisesti Kuopiosta

Ford Transit Combo VIP vm. 2019

 • Istumapaikkoja: 1 + 8 henkilöä
 • Vaihteisto: Manuaali
 • Iskutilavuus: 2140 cm³
 • Käyttövoima: Dieselöljy
 • Tavaratilan tilavuus: noin 3 m³
 • Pakun ulkomitat: pituus 5,91m, leveys 1,99 m ja korkeus 2,7 m
 • Varusteet:  Webasto – jääkaappi – mikroaaltouuni – vakionopeudensäädin – ilmastointi – Monitoiminäyttö – Parkkitutkat/kamera – Bluetooth – USB pistokkeet ja paljon muuta.

Aloita minibussin vuokraus tästä

 


Kysyttävää?

Mikäli teillä heräsi kysymyksiä autoon liittyen voit laittaa viestiä tästä.

  Yhteystiedot

  Vuokrausta koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Kaveriporukalla festareille, perheen kanssa Lappiin reissulle?  Miten jos kyyditettävänä on osa futis- tai jäkisjoukkuetta tai olet arvovaltaisten vieraiden kanssa liikenteessä. Meillä olisi tarjolla 1+8-paikkainen VIP-bussiksi varusteltu Ford Transit Custom Combo tila-automme. Kuljettajalle riittää B-ajokortti. Ryhmä ja matkatavarat kyytiin ja eikun reissuun.

  Toisinaan on hetkiä, jolloin tarvetta olisi isommalle tila-autolle. Tila-autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä, vaan edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata meiltä minibussi!

  Tarvitsitpa isompaa autoa työmatkoihin, retkille tai pidemmälle lomareissulle, työkavereiden, perheen tai ystävien kanssa, niin meiltä saat hyvillä ajo-ominaisuuksilla ja lisävarusteilla varustetut minibussit, joissa matkustat mukavasti ja turvallisesti.

  Koska minibussimme on henkilöauto, niin tavallinen ajokortti riittää niiden ajamiseen ja sillä saa ajaa tavallisen henkilöauton nopeusrajoituksin. Kysy hintaa tila-autolle! 

  Tarkasta minibussin noutopiste täältä