Henkilöauton vuokraus Kuopio 

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös henkilöauton vuokrausta Kuopiossa. Tarvitset auto sitten lyhyemmäksi aikaa tai vaikka useammaksi kuukaudeski.

Kaikissa autoissamme täyskasko vakuutukset ja yhteistyökumppanimme Vianorin järjestämä tiepalveluturva mahdollisia rengasrikkoja yms varten.

KIA Ceed sportswagon vm. 2023

 • Istumapaikkoja: 1 + 4 henkilöä
 • Vaihteisto: Manuaali
 • Iskutilavuus: 1000 cm³
 • Käyttövoima: Bensiini

Aloita henkilöauton vuokraus tästä

Henkilöauton vuokraus onnistuu varauskalenterin kautta etusivulta, soittamalla asiakaspalveluumme 010 419 9850 tai keskustelemalla Live Chat asiakaspalvelumme kanssa.  Olemme pyrkineet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin varaamiseen ja ajamiseen liittyviin kysymyksiin tällä sivulla. Tehtyäsi varauksen saat meiltä sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Kokeile helppokäyttöistä varausjärjestelmää!

Henkilöautokohtaisen hinnoittelun näet etusivun varauskalenteristamme www.kuopionpakut.fi. Syötät vain haluamanne paikkakunnan ja lähtöajan sekä palautusajan. Tämän jälkeen näet saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Meiltä saat henkilöauton käyttöön joka päivä aamusta iltaan.

Meiltä löydät farmari mallin henkilöautoja, 6m³-20m³ pakettiautoja,  ja 1+8 hengen minibussin. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.kuopionpakut.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Avaimet saatte toimipisteeltämme Juustoportin kassalta osoitteesta Naulakatu 2, 70800 Kuopio.

Ette joudu mikäli luottotietonne ovat kunnossa. Asiakkaan luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrauksen alkua, mikäli asiakkaan luottotiedot eivät ole kunnossa asiakkaalta peritään 600€ vakuusmaksu joka palautetaan vuokrauksen jälkeen kun auto tankattu ja tarkastettu ettei vahinko ole sattunut.

Kaikissa vuokraamissamme henkilöautoissa on liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti.

Lisäksi ajoneuvossa on hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä ajoneuvon seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Vuokraamo laskuttaa Asiakasta korjauskustannusten osalta Vuokraamon valitseman korjaamon korjauskustannuslaskelman mukaan sekä seisonta-ajasta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Edellä mainittujen kustannusten korvausvastuun enimmäismäärä on 1 600 € vahinkoa kohden. Korvausvastuun enimmäismäärän alentaminen 800 €:oon vahinkoa kohden on mahdollista 20€ lisämaksulla.

Lue lisää vuokrausehdoista täältä.

Et tarvitse. Voit maksaa varauksen paikan päällä pankkikortilla.

Tarkasta henkilöautojemme tiedot Kalusto välilehdeltä.

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen tiepalvelun yhteistyössä OP Pohjolan kanssa. Ajoneuvon teknisen vian, polttoaineen loppumisen tai rengasrikon sattuessa on otettava yhteyttä https://vahinkoapu.pohjola.fi/yrityksille/ajoneuvot

Kyllä voit, mutta ajoneuvoa ei saa eikä voi viedä Suomen rajojen ulkopuolelle ilman erillistä maastapoistumislupaa, Green Cardia sekä ajoneuvon rekisteröintitodistuksen teknistä osaa. Maastapoistumisluvan, Green Cardin sekä ajoneuvon rekisteritodistuksen teknisen osan saatte mukaan henkilökunnaltamme. Tutustu vuokrausehtoihin 6. Asiakkaan korvausvastuu ulkomailla täältä

Lemmieläinten kuljettaminen ilman Vuokranantajan lupaa kielletty. Lemmieläinten kuljettamisesta lisämaksu 30€:a jolla katamme vuokra-auton siivouksen ennen seuraavaa vuokrausta.

Video- tai valokuvaa auto ennen vuokrauksen alkua jotta voit tarvittaessa todistaa missä kunnossa otit auton käyttöösi ja sama juttu pakettiauton vuokrauksen päätyttyä vaikka uusia vaurioita ei olisikaan, näin ollen voit tarvittaessa todistaa myöhemmin missä kunnossa palautit sen. On kaikkien meidän etu, että autot säilyvät hyvässä kunnossa ja kustannukset kurissa. Näin pystymme tarjoamaan laadukasta vuokrauspalvelua edullisilla hinnoilla jatkossakin.

Videokuvaa tai valokuvaa auto eri kuvakulmista ennen ja jälkeen ajon ja säilytä kuvat itselläsi kuukauden ajan vuokrauksen päätyttyä. Valokuvat ovat omaksi turvaksesi mahdollisissa vaurioselvittelyissä


Kysyttävää?

Mikäli teillä heräsi kysymyksiä autoon liittyen voit laittaa viestiä tästä.

  Yhteystiedot

  Vuokrausta koskevat tiedot

  * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

  Etsitkö joustavaa ja mukavaa tapaa liikkua Kuopiossa tai vaikka ympäri Suomea? Henkilöauton vuokraus on kätevä vaihtoehto, kun haluat nauttia matkastasi ilman aikatauluihin sitoutumista. Olipa kyseessä työmatka, loma perheen tai ystävien kanssa, tai vaikka vain kaupunkikierros, tarjoamme laajan valikoiman erilaisia henkilöautoja, jotka sopivat tarpeisiisi.

  Toisinaan on hetkiä, jolloin tarvetta henkilöautolle. Autokaupoille ei kuitenkaan kannata lyhytaikaisen, eikä hieman pidempiaikaisenkaan tarpeen vuoksi lähteä, vaan edullisemmaksi ja helpommaksi tulee vuokrata henkilöauto meiltä!

  Tarvitsitpa autoa työmatkoihin, retkille tai pidemmälle lomareissulle, työkavereiden, perheen tai ystävien kanssa, niin meiltä saat hyvillä ajo-ominaisuuksilla ja lisävarusteilla varustetut henkilöautot, joissa matkustat mukavasti ja turvallisesti.

  Kysy hintaa henkilöautolle! 

  Tarkasta henkilöauton noutopiste täältä